12.08.2024

W ubiegły piątek pracownicy i stażyści Totalizatora Sportowego oraz pracownicy naszej Fundacji wzięli udział w akcji wolontariackiej zorganizowanej na terenie Schroniska w Korabiewicach Viva.

W ramach jednodniowych działań zaangażowaliśmy się m.in. we wspólne sprzątanie stajni, malowanie i zabezpieczenie drewnianej salki. Mieliśmy także okazję do nawiązania bliższych relacji z podopiecznymi.

Obecnie pod opieką schroniska przebywa ponad 300 zwierząt różnych gatunków. Więcej informacji o działalności placówki oraz możliwościach jej wsparcia zainteresowani znajdą na stronie https://schronisko.info.pl/.

Wszystkim wolontariuszom zaangażowanym w piątkową akcję serdecznie dziękujemy za wykonane prace i cennie spędzony czas. Razem możemy więcej!

Informacja dla wolontariuszy Totalizatora Sportowego

Przypominamy, że codziennie możecie składać wnioski na realizację własnych projektów wolontariackich w ramach programu “Kumulacja Dobrej Woli 2024”. Wszystkie informacje dostępne są na stronie internetowej Fundacji. W tym roku przyznaliśmy już dofinansowanie dla 34 Waszych projektów. Już niebawem będziemy także informować o kolejnych akcjach specjalnych, koniecznie śledźcie nasze komunikaty!